/ Kuvitus voimistaa viestiäsi

Tekstus visualisoi monimutkaisia kokonaisuuksia kuviksi. Hyvä kuvituskuva nopeuttaa oppimista.

Kaikki tapahtuu niin nopeasti. Verkkosivuilla vieraillaan tyypillisesti vain muutama minuutti, esitteitä silmäillään vain pienen hetken ja mainokset vilahtavat silmissä sekunneissa. Siinä ajassa asiakas päättää tutustuuko yritykseesi paremmin, kiinnostuuko tuotteestasi tai onko se kohdistettu hänelle. Kun kaikki tapahtuu äärimmäisen nopeasti, ei pelkästään teksti riitä. Väreillä, muodoilla ja graafeilla on väliä.

Tekstuksen tärkein tehtävä on ymmärtää isoja kokonaisuuksia ja pyrkiä kiteyttämään niitä sekunneissa ymmärrettäviksi kuviksi. Kuvien elementtien suhde toisiinsa täytyy olla tasapainossa ja tärkeimmät asiat kerrottu miellyttävillä väreillä ja selkeillä elementeillä. Kun tuhat sanaa välitetään sekunneissa, värillä on väliä.

Tekstus on muotoiluun ja visualisointiin erikoistunut yritys. Erikoisosaamista on erityisesti oppikirjakuvituksessa. Toteutettuja kuvia käytetään erityisesti lääketieteen ja peruskoulun julkaisuissa ammattilaisille ja opiskelijoille

Muotoilulla parannetaan käyttäjäkokemusta. Graafinen suunnittelu ja visualisointi ovat osa muotoilua. Huikealla käyttäjäkokemuksella parannetaan myyntiä kasvattamalla asiakkaan kiintymystä brändiin ja tuotteeseen tai palveluun. Se on muotoilun tehtävä.

Kuva on äärimmäisen tehokasta viestintää. Millaisia viestejä yrityksesi lähettää?

02

/ Erityistä osaamista

Tekstuksen vahvuuksia ovat kokonaisuuksien hahmottaminen, raikas kuvitus ja kokemus isommistakin kirjaprojekteista.

01.  Muokattavat esitteet ja roll-upit

Selkeytä viestintää raikkaalla mainosmateriaalilla. Esitteiden ja roll-upien tekstit ovat muokattavissa tavallisella PDF-readerilla yrityksesi myyjän tai kampanjasi sisällön mukaan. Myyvät yrityksesi graafisen linjan mukaiset esitteet saat aina mukavasti Tekstukselta.

02.  Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu kiteyttää brändisi ydinsanomaa ja myy tuotteesi paremmin. Se tarkoittaa yritysilmeen, mainosmateriaalin, tuotevisualisoinnin tai liikemerkin suunnittelua vastaamaan brändisi identiteettiä.

03.  Kuvituskuvat

Hyvä kuvitus erottaa julkaisusi muista. Tekstuksen erikoisalaa on lääketieteellinen kuvittaminen. Kuvituksessa painotetaan selkeyttä ja yksinkertaistamista. Yksinkertaistamisella pidetään huomio olennaisimmissa asioissa.

04.  yritysilmeet ja logot

Brändi on tarina. Liikemerkki on kuva, joka kiteyttää yrityksen tarinan yhdeksi merkiksi. Se viestii brändin arvoja ja luonnetta. Koko yritysilme sisältää kaiken graafisen ohjeistuksen, joka liittyy yrityksen viestintään: logo+liikemerkki, värimaailma (pääväri, värit, korostevärit), graafiset elementit, ohjeistuksen arvoja kuvastavan sisällön tuotantoon ja tarvittavan materiaalin yrityksen mainosmateriaalin tilaamiseen.

/ Referenssejä

Katso referenssit tästä. Tekstus on vasta 3 vuotias yritys, mutta on niitä julkaisuja jo muutama kertynyt.

/ Hauska tutustua

Olen Olli Seppälä. Olen muotoilija ja kuvittaja. Voit laittaa viestiä missä tahansa kuvitukseen, graafiseen suunnitteluun tai muotoiluun liittyvässä asiassa.

/ hyvä projekti alkaa kupillisella kahvia

Kerro projektistasi. Se onnistuu parhaiten tästä:

Studio

Helsinki, Finland

Soita

+358 50 3387 338