Hauenkalastajat

01
Hauenkalastajat

Hauenkalastajat on yli 9000 jäsenen aktiivinen kalastajien joukko ja brändi Facebookissa. Ryhmä on räjähdysmäisesti kasvanut suureksi, virkeäksi ja yhtenäiseksi joukoksi toisiaan tukevia kalamiehiä.

02
Logo

Tämä logo koristaa nykyään kovimpien kalamiesten veneiden kylkiä ja sitä näkee myös takkien selkämyksessä, pipoissa, huppareissa ja lippiksissä. Logo otettiin erittäin positiivisesti vastaan ja se on herättänyt paljon fiilistä ryhmän keskuudessa.

03
Symboliikka

Logo lähdettiin rakentamaan simppeliksi. Sen tulee uhkua voimaa ja mukailla anatomisesti riittävän tarkasti hauen olemusta selkeällä viivalla. Hauen perusmuoto muodostuu yhdestä vahvuudeltaan muuttuvasta viivasta koukun kärjestä kiduskannen alle. Hauen silmässä tarkoituksellisesti monitulkinnan varaa, eli hieman pilkettä tai agressiivisuutta tulkinnan mukaan. Hauenkalastajat-ryhmä on tunnettu siitä, että sen kalastajat kannattavat vastuullista hauenkäsittelyä. Koukun väkänen on pienellä pisaramaisella muodolla piirretty taitetuksi sisään. Sisään taitettu väkänen ei vahingoita hauen leukoja niin paljon ja se on helpompi irrottaa.

Katso lisää!

www.tekstus.fi